Politerno > Україна і світ > Нардепи мають відмовитись від лікування в “Феофанії”, – депутат (Відео)

Нардепи мають відмовитись від лікування в “Феофанії”, – депутат (Відео)

  • 1 Жовтня, 2017
  • 1387 Переглядів
  • 0

Перед прийняттям медичної реформи всім народним депутатам варто відмовитися від обслуговування у “Феофанії”.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу “Народ проти!” на телеканалі ZIK заявила депутат Київської міськради Алла Шлапак.

“Той законопроект медичної реформи, яка сьогодні обговорюється, я не є її прибічником, але знаю, що потрібно зробити, аби допомогти людям. Що стосується 1000 доларів для лікарів – це неправда. Що сьогодні треба зробити? Я рекомендую всім народним депутатам – відмовтеся від спеціального медичного обслуговування у Феофанії. Продемонструйте це людям – і опозиціонери і влада”, – закликала гостя програми.

Також, Алла Шлапак показала залу офіційну заяву МОЗ від 29 вересня 2017 року про те, що буде оплачуватися за рахунок держави внаслідок медичної реформи.

“Горять про “гарантований пакет”. А що таке негарантований пакет? На це ми відповіді не отримуємо. Відповідно до цього законопроекту ради, які не включені до роботи ні над першою редакцією ні над другою, в разі його прийняття отримають додаткове фінансове навантаження. Добре, що Київ має додаткові кошти і допомагає людям, які купляють дорогі ліки. Івано-Франківська область та ще ряд інших є дотаційними, тож таких можливостей не мають. Тому, потрібно вводити медичне страхування”, – зазначила депутат.

Водночас, народний депутат України Сергій Березенко поцікавився в опонентки, скільки коштів зекономить відмова депутатів від медичного обслуговування у Феофанії.

“Це моральний вчинок”, – відповіла депутат міської ради.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE