Politerno > Україна і світ > “Я захоплююся рішучістю українців!”: Далай-лама зробив несподівану заяву (Відео)

“Я захоплююся рішучістю українців!”: Далай-лама зробив несподівану заяву (Відео)

  • 4 Жовтня, 2017
  • 1609 Переглядів
  • 0

В ході відкритого семінару з буддизму в Ризі 25 вересня духовний лідер Тибету Далай-лама XIV заявив, що захоплюється українцями. Про це в ефірі “Обозреватель.TV” розповів голова правління альянсу “Нова енергія України” Валерій Боровик.

За його словами, на багатотисячному заході, присвяченому буддійської філософії і самопізнання, було відведено час для запитань. Боровик скористався можливістю звернення до Далай-лами і попросив його “сказати щось для українців”. Про це інформує Inforesist.

Духовний лідер Тибету несподівано заявив: “Я захоплююся рішучістю українців!” Боровик пояснив, що перш за все Далай-лама мав на увазі рішучість, з якою громадяни України дають відсіч російській агресії.

За словами Боровика, після цієї фрази зал зааплодував, а відразу після закінчення заходу до нього підійшла група росіян, які запевнили в тому, що не підтримують політику Кремля щодо України і повністю на боці українців.

Боровик також повідомив, що візит Далай-лами в Ригу навів на думку про можливість організації подібної зустрічі в Києві. За його словами, перші кроки для цього вже зроблені.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE