Politerno > Україна і світ > Семен Семенченко закликав 17 жовтня виписати владі компенсацію від Народу України

Семен Семенченко закликав 17 жовтня виписати владі компенсацію від Народу України

  • 11 Жовтня, 2017
  • 1236 Переглядів
  • 0

Угорський прем’єр, президент Чехії, все це не агенти Кремля. Це люди, які дозволяють собі ставитися до України на стільки, на скільки їм це дозволяють Яценюк, Порошенко, Аваков та інше військово-політичне керівництво України.

Про це у своєму Facebook  написав нардеп Семен Семенченко, реагуючи на провокаційну пропозицію президента Чехії Земана заплатити Україні і узаконити анексію Криму.

Це вони вимагали в 2014 році “заспокоїтися і не провокувати” агресора в Криму, це вони не називали війну війною, допускали котли і вибухи складів, вивели Україну на передові місця в рейтингах корупції. Вони стільки плювали в душу українцям, що деякі керівники іноземних держав подумали, що об Україну можна витирати ноги.

Я не вірю в обурення і бризкання слиною українських політиків з приводу запропонованої їм “компенсації” за Крим і пропозиції забути про частину суверенітету на Закарпатті. За здачу національних інтересів вони постараються зібрати всілякі компенсації, які встигнуть схопити своїми спітнілими тремтячими від жадібності ручками.

Припинити все це, повернути самоповагу народу, змусити поважати нас за кордоном можемо тільки ми. Давайте зберемося 17 жовтня о 9:30 під будівлею Верховної Ради і випишемо їм компенсацію від Народу України.

Щоб вистачило з лишком. Щоб нажерлися нарешті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE