Politerno > Україна і світ > Краще вляпатися в скандал, ніж пропустити друга Саакашвілі. Так міркують PR-менеджери з Банкової

Краще вляпатися в скандал, ніж пропустити друга Саакашвілі. Так міркують PR-менеджери з Банкової

  • 15 Жовтня, 2017
  • 1502 Переглядів
  • 0

Журналіст Ростислав Демчук

Страх затьмарює розум

Просто не надивуєшся, спотерігаючи, як PR-менеджери з Банкової зі шкіри вилазять аби створити черговий негативний інформаційний привід та міжнародний скандал. Це ж треба було додуматись заборонити в’їзд в Україну відомому грузинському кінопрод’юсеру, підприємцю, меценату, політику, депутату грузинського парламенту Кобі Накопія.

Таку точку зору висловив у своєму Facebook журналіст Ростислав Демчук.

І це при тому, що Коба пред’явив нашим прикордонникам дипломатичний паспорт Грузії. Однак наші непохитні прикордонники (наказ є наказ!) без будь-яких пояснень штампанули в паспорті “в’їзд на територію України заборонено” і люб’язно розвернули грузинського нардепа на 180 градусів й запропонували йому повернутись у Грузію зворотнім рейсом.

Хоча прикордонники причин заборони на в’їзд не пояснювали, вона лежить на поверхні – Коба Накопія є другом опального Міхеіла Саакашвілі.

Можна зробити висновки, що українська влада боїться Міхеіла Саакашвілі, його родичів і друзів настільки, що готова жертвувати іміджем держави заради заборони в’їзду в Україну усіх, хто підтримує якісь стосунки з Міхеілом. Дивись, так невдовзі в “чорному списку” опиняться американські сенатори на чолі з Джоном МакКейном і євродепутати, які стали на захист прав Міхеіла Саакашвілі. Що ж, ось така вона, демократія по-українськи.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE