Politerno > Україна і світ > Саакашвілі: “Вони можуть мене скрутити, депортувати … навіть вбити, це не проблема! Я цього не боюся”

Саакашвілі: “Вони можуть мене скрутити, депортувати … навіть вбити, це не проблема! Я цього не боюся”

  • 16 Жовтня, 2017
  • 1340 Переглядів
  • 0

У Харкові біля пам’ятника Тарасу Шевченко відбулося віче антикорупційних сил за участю лідера “Руху нових сил”, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, незважаючи на дощ на акцію зібралися близько 700-800 чоловік.

Під час мітингу двічі відмовляла звукопідсилююча апаратура: cпочатку від акустичних систем, а потім від пульта йшов дим. Разом з тим, народний депутат Сергій Лещенко звинуватив в проблемах зі звуком владу. “Те, що пропав звук, – пряма протидія влади. Ми перевірили кабель – цілий, техніка працює”, – заявив він, виступаючи перед присутніми.

Усі, хто виступав на віче підкреслювали важливість акції на підтримку широкої політреформи (створення антикорупційного суду, прийняття нового закону про вибори і скасування депутатської недоторканності), запланованої на 17 жовтня перед Верховною Радою.

“Давайте покажемо 17 жовтня всім цим баригам, що Україна не втомилася, що інтелект в Україні є, що люди, які вміють боротися в Україні є, що воля до перемоги в Україні є і Україна переможе і їх, і зовнішнього ворога”, – сказавМ.Саакашвілі.

Він також заявив, що влада спробує його усунути. “Я точно знаю, що вони спробують мене позбутися. Вони можуть мене скрутити, депортувати … навіть вбити, це не проблема! Я цього не боюся”, – сказав він.

Коли політик невтішно відгукнувся про обласну адміністрації, частина присутніх почала обурюватися його словами, виникли суперечки між прихильниками і опонентами М.Саакашвілі. Під час його відповідей на питання частина людей намагалася його освистати і кричала “Ганьба!”, частина, навпаки, висловлювала підтримку – аплодувала і кричала “Міша, ми з тобою!”.

Коли після віче М.Саакашвілі вели до машини, невідомий в натовпі розпорошив газ з балончика. Виникла також перепалка між прихильниками і противниками політика, що супроводжувалася невеликою штовханиною.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE