Politerno > Україна і світ > Ми сьогодні спеціально закликали людей не бити народних депутатів, – Соболєв (Відео)

Ми сьогодні спеціально закликали людей не бити народних депутатів, – Соболєв (Відео)

  • 18 Жовтня, 2017
  • 1525 Переглядів
  • 0

Мітингувальникам необхідно шукати підтримки в суспільстві, особливо, якщо завтра не буде проголосовано ті законопроекти, на яких вони наполягають.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (“Об’єднання Самопоміч”) Єгор Соболєв.

“Результатів акції протесту поки що немає. Голосування за ті вимоги, з якими прийшли люди, не розпочалося. Зараз у різних людей з керівництва держави є три думки щодо цієї ситуації. Одні вважають, що потрібно почати голосувати хоча б за частину вимог. Нам обіцяють, що в четвер зранку почнеться голосування за скасування депутатської недоторканності”, – зазначив Єгор Соболєв.

За його словами, також існує думка, що протестувальників потрібно розігнати, бо інакше це продовжуватиметься, а вимоги лише додаватимуться, і потім з цими вимогами буде неможливо жити разом в одній країні.

“Є і третя думка, що треба все саботувати і просто не приходити на роботу. Кілька депутатів вчора скаржилися спікеру, що вони бояться і не будуть приходити на голосування. Ми сьогодні навіть спеціально закликали людей не бити народних депутатів, тому що нам потрібно, щоб вони працювали в інтересах суспільства, задля чого люди і зібралися та стоять під парламентом”, – каже нардеп.

На його думку, мітингувальникам необхідно шукати підтримки в суспільства, особливо якщо завтра не буде проголосовано ті законопроекти, на яких вони наполягають.

“Ми разом з людьми маємо домогтися того, щоб топ-корупціонери були ув’язнені, нові президенти та парламентарі обиралися за правилами, і щоб це були представники народу, а не олігархів, як доволі часто буває сьогодні. Це велика дорога, і ми зможемо пройти її тільки разом з людьми”, – вважає член фракції “Самопомочі”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE