Politerno > Тернопільщина > Чи “дадуть задню” в міськраді щодо забудови у парку Національного Відродження (Фото)

Чи “дадуть задню” в міськраді щодо забудови у парку Національного Відродження (Фото)

  • 20 Жовтня, 2017
  • 1850 Переглядів
  • 0

Президент ГО “Фундація зірок світового футболу “Діти+” Ярослав Нестерович підписав гарантійний лист, у якому зазначає, що через суспільний резонанс фундація вирішила змінити призначення будівлі на вул. 15 Квітня.

Зазначається, що до внесення змін будівельні роботи будуть припинені.

Нагадаємо, 10 жовтня у парку Національного Відродження розпочалися роботи з будівництва готелю із закладом харчування. Забудовники все це подали під «соусом» зведення соціально-спортивного центру «Вулична академія», а ініціатором будівництва виступила ГО «Фундація зірок світового футболу «Діти+».

Ідею спорудження такого центру, як повідомив офіційний сайт Тернопільської міської ради, підтримав гравець збірної України з футболу Роман Зозуля, який пообіцяв допомогти реалізувати цей проект через різні благодійні фонди.

«Також до ідеї реалізувати цей проект Роман Зозуля долучив своїх колег Євгена Коноплянку та Руслана Ротаня. У вільний час ті обіцяли приїхати до Тернополя та провести в нашому місті і для тернопільських дітей майстер-класи», – розповідав ініціатор проекту, президент громадської організації «Фундація зірок світового футболу «Діти+» Ярослав Нестерович.

Насправді, виявилося, що Роман Зозуля вперше чує про подібний проект, та, як він прокоментував місцевим ЗМІ, жодного будівництва у тернопільському парку не планував, а  інформацію міської ради назва брехнею.

Зазначимо, що учора, 19 жовтня, о 18:00 пройшло народне віче щодо повного припинення реалізації цього проекту, який позбавить тернополян ще однієї частини парку. Активісти закликали свідомих мешканців міста підтримати їхні вимоги та не дозволити забудувати парк, а ряд тернопільських громадських об’єднань підписали лист звернення до міської-ради із кількома вимогами щодо заборони будівництва.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE