Politerno > Україна і світ > Богуцька Ющенку: “Юля ліквідувала росукренерго і 12 млрд кубів газу Фірташа націоналізувала”

Богуцька Ющенку: “Юля ліквідувала росукренерго і 12 млрд кубів газу Фірташа націоналізувала”

  • 30 Жовтня, 2017
  • 4267 Переглядів
  • 0

Це жах! Це повний аут! Це крок в нікуди.

Віктор Ющенко

Я зараз буду нескромним. Я до сьогоднішнього дня глибоко переконаний, що Україні потрібний політичний курс президента Ющенка. В самому широкому значенні цього слова. Я не підписав жодної угоди, за яку мені соромно як президенту. Я не підписував зрадницьку газову угоду, я не здавав Крим, я не здавав східний Донбас. Я по відношенню до своєї нації був чесним, мені здається, був професійним, і я ні про що не жалкую.

Коли ти 5 років перебуваєш на посаді президента і, звісно, розумієш, що той політичний курс, з яким ти прийшов, причому фізично хворим, без своєї політичної більшості в парламенті, із правами президента, які найменші були за 23 роки нашої історії, і ти зробив те, що ти зробив, тобі не соромно дивитись своїм дітям в очі і своїй нації.

Хоча, безумовно, наступні 5 років тобі не завадили б для того, щоб продовжити, поглибити цей курс. Тому, коли ти йдеш, у 2010 році, ти цим показуєш своє принципове відношення до завтрашнього дня. Цим ти хочеш сказати: “Моя улюблена націє, я залишаюся переконаний, що вам потрібен цей політичний курс. Це ваше право обирати. Я не погоджуюся з тим вибором, який починає домінувати в вас. Але я завжди його буду поважати!

……………………………………………..

Дуже Вам дякуємо, Віктор Андрійович. Але все, що можливо. Ви вже зробили.

Ви зганьбили помаранчову революцію. Ви не посадили жодного чиновника, який мав би сісти. Ви розвели в Державному апараті сучу гризню.

Ви, виграли в Януковича вибори завдяки тим, кого потім зганьбили.

Коли ви стояли перед виборцями, я вважала, що Тимошенко робить помилку, агітуючи за вас. А коли ви прийшли до влади, ви назвали саме її найголовнішою помилкою свого президентства.

Ви привели до влади того Януковича, проти которого зібрали цілий Майдан.

Ви не просто потвора. Ви така ж жадібна до влади людина, яка в нас в державі хоча б раз була у владі.

До недавнього часу ви були моїм головним розчаруванням. Тепер я знаю, що головне – це порошенко. А ви просто зараз йому підспівуєте, як підспівували Януковичу тільки для того, щоб не було Юльки, яка “набралась кредитів, як сучка блох”! Ви – негідник.

Ви кажете за газові угоди, що Вона підписала?

А ви забуля, як це було? В Вас вже Альцгеймер? Може для вас буде дивно, але це саме ви, і ніхто інший, привели до цього. Юля ліквідувала росукренерго і 12 млрд кубів газу Фірташа націоналізувала. Вона перекрила вам кисень збагачення від Фірташевського газу.

А теперь давайте нагадаємо, що сказав Фірташ після зустрічі з порошенком в Відні? “Ми получили те, що хотіли. Порошенко- президент, Кличко- мер”.

Тобто, вас з порошенком зв”язує не тільки спільне минуле, але й загальновідомий компаньон.

……………………………………………..

Якщо ви зібрались в президенти, то це буде гірше, ніж Ківа. Той хоча б дурак- дураком, і люди його не сприймають за людину. А ви- просто негідник, про якого навіть чути не хочеться. Не те, щоб голосувати.

Liza Bogutskaya
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE