Politerno > Україна і світ > Трампа у КНДР назвали злочинцем і заочно “засудили до смертної кари”

Трампа у КНДР назвали злочинцем і заочно “засудили до смертної кари”

  • 15 Листопада, 2017
  • 1413 Переглядів
  • 0

Американського лідера Дональда Трампа заочно “засудили до смерті” в КНДР за недавню образу Кім Чен Ина.

Про це повідомляє The Guardian.

Редакція офіційного органу правлячої партії КНДР Rodong Sinmun прокоментувала візит Трампа в Південну Корею минулого тижня.

У своєму виступі Трамп засудив “жорстоку диктатуру” КНДР перед законодавцями в Сеулі.

Цей візит був частиною туру президента азійськими країнами, який був головним чином спрямований те, щоб активізувати регіональну опозицію щодо амбіцій ядерної кампанії КНДР.

“Найгірший злочин, за який він ніколи не буде помилуваний, полягає в тому, що він наважився злорадно образити гідність нашого вищого керівництва. Він повинен знати, що він всього лише огидний злочинець, засуджений до смертної кари корейським народом”, – йдеться в статті.

Як відомо взаємні образи Трампа і Кім Чен Ина стали вже традицією.

В кінці свого азіатського туру Трамп написав в Twitter: “Чому Кім Чен Ин образив мене, назвавши “старим”, якщо я ніколи не називав його”коротким і товстим?”.

Як повідомлялось, КНДР погрожує запустити ракети в напрямку острова Гуам, який є територією США, попереджаючи, що “безглузді кроки” США змусять Пхеньян вжити заходів.

Раніше стали відомі подробиці щодо нових санкцій, які США пропонують ООН прийняти проти Північної Кореї через її ядерної програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE