Politerno > Україна і світ > Яхта Абрамовича помічена в декількох милях від резиденції, яку має відвідати Трамп

Яхта Абрамовича помічена в декількох милях від резиденції, яку має відвідати Трамп

  • 19 Листопада, 2017
  • 1560 Переглядів
  • 0

Яхта “Eclipse” (“Затемнення”), яка належить Роману Абрамовичу, вважається однією з найбільших і дорогих в світі, фото: mypalmbeachpost.com

Відома яхта “Eclipse”, яка належить російському олігарху Роману Абрамовичу, помічена біля берегів Палм-Біч, що в штаті Флорида.

Яхта Eclipse, що в перекладі означає “Затемнення”, прибула до берегів Флориди рівно за день до того, як президент США Дональд Трамп збирався відвідати особистий курорт в Мар-а-Лаго.

Про це повідомляє “Страна” з посиланням на The Palm Beach Post.

“Відомий російський олігарх, пов’язаний з президентом Володимиром Путіним, пришвартував свою 500-футову яхту в порту Палм-Біч всього за день до того, як президент Трамп здійснить поїздку в Мар-а-Лаго”, – йдеться в публікації.

Абрамович поставив в док порту Палм Біч яхту, вартість якої оцінюється в $ 400-500 млн близько першої години дня в п’ятницю.

Яхта буде знаходитися там до 5 грудня, але швидше за все вийде раніше, щоб пройти всього за милю від Мар-а-Лаго на шляху на Багами.

Трамп збирається приїхати в свою відому резиденцію в Мар-а-Лаго, яку він називає “Зимовий Білий дім”, якраз до Дня подяки, який у США буде відзначатися в четвер, 23 листопада.

У той же час, офіційних повідомлень про зустрічі наближеного до Путіна олігарха з президентом Трампом, не було, але американські журналісти впевнені, що співпадіння на такому рівні якщо і бувають, то тільки заплановані.

Роман Абрамович володіє статком у $ 9.5 мільярдів і займає 139 місце в списку Forbes.

Росіянин володіє лондонським футбольним клубом “Челсі” і вважається найбільшим акціонером другої за величиною металургійної компанії Росії.

Дочка президента США Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер вже зустрілися з Абрамовичем. В цілому вони бачаться регулярно на соціальних заходах, а сама Іванка вже десять років перебуває в дружніх контактах з дружиною Абрамовича.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE