Politerno > Україна і світ > “Батьківщини” щодо затримання Саакашвілі: Янукович нікуди не пішов. Просто тепер у нього інше ім’я та прізвище (Відео)

“Батьківщини” щодо затримання Саакашвілі: Янукович нікуди не пішов. Просто тепер у нього інше ім’я та прізвище (Відео)

  • 5 Грудня, 2017
  • 1642 Переглядів
  • 0

Події 5 грудня, коли влада зігнала сотні силовиків і спецпризначенців для затримання опозиційного політика, на жаль, повертають Україну в часи Януковича – часи диктатури, репресій та політичного терору.

“Батьківщина” як найстаріша парламентська партія добре знає методи всіх авторитарних режимів щодо політичних опонентів.

На жаль, ми змушені констатувати, що дії президента Петра Порошенка щодо Міхеїла Саакашвілі сьогодні нічим не відрізняються від дій Віктора Януковича щодо Юлії Тимошенко у 2011 році.

Очевидно, що для затримання одного політичного лідера, який до того ж не переховується від слідства, не потрібно залучати сотні правоохоронців. Неадекватно велика кількість силовиків, задіяна в операції 5 грудня, очевидно продиктована не слідчою необхідністю, а іншою метою: політичною.

Янукович нікуди не пішов. Просто тепер у нього інше ім’я та прізвище.

Чотири роки тому Україна повстала проти диктатури, проти політичних репресій, проти свавілля силовиків. Майдан виборов для України шанс на демократичне майбутнє. Виборов його неймовірною ціною, про яку неможливо забути, ціною, через яку серце досі плаче кривавими слізьми вже з перших рядків пісні “Пливе кача”.

Але за ці 4 роки не покараний жоден злочин Майдану. Не засуджений жоден очільник попереднього режиму. “Беркути”, які стріляли в мирний мітинг, які вбивали беззахисних людей, спокійно живуть на волі. Натомість одні вчорашні кумири Майдану на керівних посадах держави без тіні сумніву віддають злочинні накази про переслідування опонентів, а інші – без тіні сумніву їх виконують.

Демократія закінчилась. Почалася диктатура.

Час їх спиняти!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE