Politerno > Тернопільщина > Дві компанії з Хмельницького приєдналися до створення “Музею ІТ” в Тернополі – MAGNETICONE.ORG

Дві компанії з Хмельницького приєдналися до створення “Музею ІТ” в Тернополі – MAGNETICONE.ORG

  • 6 Грудня, 2017
  • 1494 Переглядів
  • 0

Нещодавно ми писали про благодійника із Миколаєва, а сьогодні подяка йде до м. Хмельницького, саме звідти небайдужі передали 250 кг. різної техніки:  друкарські машинки, обчислювальну техніку, комп’ютери, принтери та ще багато різного.

Благодійний фонд  “MagneticOne.org” висловлює щиру подяку компанії “ TM SUZIE” та та АН “Подільська нерухомість”  за підтримку та довіру, за всю техніку, що стане експонатами майбутнього музею інормаційних технологій.

“Мене звати Олег. Писати я не дуже люблю, все ж розповім чому приєднався до створення “Музею ІТ” в Тернополі. Філософія  Благодійного Фонду “MagneticOne.org”  набагато глибше ніж стандартне розуміння схожих організацій .Працюючи компанія  не затикає дірки грошима ( хоч це теж дуже потрібно ), а спрямовує енергію на об’єднання суспільства, для розвитку та навчання  дітей.

Ми вже сьогодні можемо разом творити майбутнє, що нас оточує . А той вклад,  що наша компанія зробила – насправді це приємно і для нас,  бути частинкою  творення майбутнього .

P.S. а ще в мене дві доньки шкільного віку”– Олег Гриньов CEO “TM SUZIE”

MAGNETICONE.ORG ще раз дякує всім, хто допомагає створити “Музей ІТ” в Тернополі. Сподіваємось, що знайомство з еволюцією програмного забезпечення та обчислювальної техніки сприятиме ще більшій зацікавленості інформаційними технологіями у дітей та молоді.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE