Politerno > Тернопільщина > Головним ревізором “ДемАльянсу” обрано тернополянина Дениса Милого

Головним ревізором “ДемАльянсу” обрано тернополянина Дениса Милого

  • 27 Грудня, 2017
  • 1731 Переглядів
  • 0

На XIV-му партійному з’їзді “ДемАльянсу” обрано новий склад Центральної контрольно-ревізійної комісії. Її головою став активний член Тернопільського осередку “ДемАльянсу” Денис Милий.

“Діяльність Центральної контрольно-ревізійної комісії “ДемАльянсу” в першу чергу спрямована на дотримання партією стандартів фінансової публічності та прозорості. Проте, не менш важливим є завдання забезпечити покращення внутрішньопартійних відносин, балансу та взаємодії між різноманітними статутними органами партії, досягнення максимальної взаємної довіри і верховенства права. Захист прав партійців, справедливий та неупереджений розгляд складних проблемних питань – ось основні пріоритетні завдання на найближчий час для ЦКРК”, – йдеться на сторінці Тернопіольського осередку у Facebook.

Справедливо буде відзначити, що останнім часом ця політсила на Тернопільщині і, зокрема, в Тернополі почала активно розвиватися. Не так давно на вулиці Івана Франка відкрився офіс “ДемАльнсу”, а минулого тижня опубліковано перший номер друкованого видання тернопільського “Вісника ДемАльянсу”, який безкоштовно розповсюджується у поштових скриньках тернополян.

Читайте також: ДемАльянс закликає підтримати найсильнішого демократичного кандидата на президентських виборах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE