Politerno > Україна і світ > “Кремль за моєю спиною поки що намальований”. Навальний записав новорічне звернення (Відео)

“Кремль за моєю спиною поки що намальований”. Навальний записав новорічне звернення (Відео)

  • 31 Грудня, 2017
  • 1596 Переглядів
  • 0

Російський опозиційний Політик Олексій Навальний записав новорічне звернення. У ньому він назвав рік для себе цікавим, а також розповів, що ще раз зрозумів – якою приголомшливою країною є Росія.

“В традиції новорічного звернення треба було б сказати – це був непростий, складний рік для всієї Росії, а в наступному році нам знову доведеться “затягнути пояси”. Але чесно зізнаюся, якщо ви ще самі не помітили, Кремль за моєю спиною поки намальований, не справжній, тому за всю Росію говорити не буду”, – сказав політик.

“У мене цей рік був цікавим, я провів його серед вас. Об’їхав всю країну, познайомився і потоваришував з величезною кількістю прекрасних сміливих людей, працював з чудовою командою”, – зазначив Навальний.

Він розповів, що “ще раз зрозумів – яка у нас приголомшлива країна і які хороші люди в ній живуть”. Навальний побажав “усім, незалежно від їх політичних поглядів”, щасливого Нового року.

“Робіть те, що вважаєте правильним, говоріть те, що хочеться, дружіть з тими, хто вам подобається. Почніть нове життя з 1 січня або не розпочинайте, якщо у вас немає таких планів. Будьте самими собою, але залишайтеся гарними людьми, які поступають правильно і чесно в будь-якій ситуації”, – сказав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE