Politerno > Україна і світ > Сергій Соболєв вимагає від СБУ та НАБУ надати відповідь щодо знищення танків неякісною оливою

Сергій Соболєв вимагає від СБУ та НАБУ надати відповідь щодо знищення танків неякісною оливою

  • 28 Лютого, 2018
  • 1477 Переглядів
  • 0

Сергій Соболєв вимагає від СБУ та НАБУ надати відповідь на його депутатський запит щодо завдання шкоди обороноздатності країни у зв’язку зі знищенням бойових танків через використання неякісної моторної оливи.

Про це заступник керівника фракції «Батьківщина» заявив з парламентської трибуни.

Він нагадав, що три тижні тому він звернувся з парламентської трибуни до ГПУ, СБУ та НАБУ з вимогою розслідувати та надати інформацію про знищення двадцяти бойових танків через неякісну оливу, яку постачала компанія «Агрінол».

Однак досі Сергій Соболєв не отримав жодної інформації.

Політик повідомив про те, що має намір розслідувати до кінця факт знищення техніки та знищення найбільшого складу біля м. Слов’янськ, де згоріли всі паливно-мастильні матеріали, зокрема і аферу з постачанням неякісної оливи для танків.

«Інакше, ми ніколи не зрозуміємо, чому мільярди, які йдуть на фронт і на армію, виявляються потім мільйонами, які ми не можемо ніде знайти», – підсумував Соболєв.

Як повідомяллось, “Батьківщина” вимагає від СБУ, Генеральної прокуратури та НАБУ надати парламенту інформацію про свідоме завдання шкоди обороноздатності країни з боку компанії-постачальника моторної оливи для танків, власником якої є чинний народний депутат.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE