Politerno > Україна і світ > Порошенко є ключовим “викликом” і небезпекою для нашої країни – Білецький

Порошенко є ключовим “викликом” і небезпекою для нашої країни – Білецький

  • 1 Березня, 2018
  • 1603 Переглядів
  • 0

І я хочу запитати кожного з вас, коли ви

дивилися на Національні дружини на

Хрещатику, кожен з вас відчував себе в

більшій безпеці”, – президент України

Петро Порошенко під час прес-конференції

28 лютого 2018 року.

Скажіть, будь ласка: чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні, яка веде війну четвертий рік (яку Порошенко обіцяв закінчити за тиждень)?

Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні з президентом, який веде бізнес з ворогом, кидає державу і пост Головнокомандуючого під час війни на тиждень задля відпустки на Мальдівах, президент якої є попом патріархату держави-агресора, чиї діти і родичі зухвало демонструють прихильність до Росії?

Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні з “фантиковою” реформою поліції, яку нам видавали за панацею від криміналу. Наспраді ж вулиці потонули в криміналі і наркотиках?

Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні, де армія деградує на очах, де соціальна та економічна ситуації близькі до колапсу, але президент (завдяки сліпому трасту) – стає все багатшим і багатшим?

Якщо так, то вам не комфортні добровольці, які йшли на Схід в найстрашніші хвилини, які тепер допомагають під час стихійного лиха або підтримують порядок на вулиці. Тоді ваш президент – Порошенко і він захистить вас від “загроз і небезпек” таких як: сильна армія, сучасна держава з самостійною зовнішньою політикою, порядок і закон на вулицях, інноваційна економіка, активізм суспільства і національна ідея.

Він збудує “Україну його мрії” – безхребетну і беззахисну країну-колонію, “аграрну наддержаву”: без армії, без науки, без економіки, кінець кінцем – без населення, яке виїде в Польщу по гриби. З його точки зору, так і зручніше, адже нікому буде доброволити, самоогранізовуватися і будувати країну.

Якщо ви такий, то Порошенко – це саме те, на що ви заслуговуєте!

Але ми не такі! Ми боролися за цю країну, воювали за цю країну, ми мріємо про нову країну і здобудемо її! Не для Порошенка і йому подібних, а для майбутніх українських поколінь!

P.S. Порошенко назвав свою сьогоднішню виставу “Виклики 2018”. Констатуємо, що на 2018 рік, як і на 2017, 16, 15, 14 – Порошенко є ключовим “викликом” і небезпекою для нашої країни.

Андрій Білецький

Читайте також: Білецький закликав атакувати Росію, спочатку послабивши її зсередини (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE