Politerno > Україна і світ > Ветерани АТО погрожують бунтом за Манька

Ветерани АТО погрожують бунтом за Манька

  • 28 Березня, 2018
  • 1488 Переглядів
  • 0

Валентин Манько, чиє призначення загрожує бунтом ветеранів АТО

У країні назріває бунт ветеранів АТО. Поки що не проти влади взагалі, а проти одного її представника, якого влада вирішила призначити главою Держслужби у справах ветеранів і учасників АТО.

Йдеться про того самого Манька, спроба призначення якого ще в січні викликала бурхливу реакцію учасників бойових дій.

Ветерани АТО знають про Манько не з чуток – вони перетиналися з ним на Донбасі. І всі в один голос заявляють про участь кандидата від влади в грабежах та інших злочинах.

Незважаючи на вкрай негативну реакцію учасників АТО, днями стало відомо, що Манько пройшов спецперевірку відразу декількох відомств. Подейкують, що його лобіює відомий депутат Третьяков, який разом з Порошенком в 2005-му входив до групи, названу Тимошенко “любими друзями”.

Але це не пояснення. Тому що у всій цій історії не вистачає здорового глузду. Можна припустити, що пост глави цієї служби для чогось Третьякову дуже потрібен. Але невже Манько – єдина людина в обіймі Третьякова?

Парадоксально, але до сих пір здоровий глузд в цій ситуації проявив тільки один міністр – Аваков. Той самий, який сам звик грати з радикальним вогнем. Але, можливо, саме його досвід таких “ігор” дає йому розуміння того, де краще не йти на загострення. В цьому випадку залишається сподіватися, що він не тільки сам проголосує проти Манька на Кабміні, а й пояснить колегам, що є речі, з якими краще не жартувати.

Читайте по темі: Кадровий день у Раді: Чи стане “УДАРний” шантаж прикладом для інших груп і фракцій

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE