Politerno > Україна і світ > З огляду на результати виборів в ОТГ, команді Порошенка слід вже шукати шляхи порозуміння з провідною опозиційною силою

З огляду на результати виборів в ОТГ, команді Порошенка слід вже шукати шляхи порозуміння з провідною опозиційною силою

  • 30 Квітня, 2018
  • 1348 Переглядів
  • 0

Отже: вчора партія «Батьківщина» знову перемогла на виборах місцевих рад об`єднаних територіальних громад. Це були шості такі вибори. Вони пройшли у 40 громадах, розташованих у не досить сприятливих для Ю. Тимошенко областях.

Однак її команда взяла там 35,4% депутатських мандатів, здобувши перші місця в 11 з 17 областей, де пройшли вчорашні вибори. Команда президента – 27,1% За БПП – перші місця у трьох областях.

Шості вибори в ОТГ і – шоста перемога команди Ю. Тимошенко.

Переконливий результат «Батьківщини» знову очевидний. Це – свідчення того, що в очах дедалі більшої кількості громадян, лише Тимошенко справді може повернути в Україну мир, відродити економіку та навести порядок в країні.

Замість посилювати тиск та наклепи на «Батьківщину» команді (чи командам) чинного гаранта слід вже сьогодні шукати шляхів порозуміння з провідною опозиційною силою задля забезпечення мирного і легітимного переходу політичної влади в країні після президентських і парламентських виборів наступного року.

Костянтин Матвієнко

Читайте також: Попри шалений адмінресурс ”Батьківщина” знову перша – Крулько

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE