Politerno > Тернопільщина > Директор КП “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський каже, що грошей активістам не переказував

Директор КП “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський каже, що грошей активістам не переказував

  • 3 Травня, 2018
  • 3179 Переглядів
  • 0

Фото зі сторінки Cвятослава Журовського у Facebook

Директор комунального підприємства Тернопільської міської ради “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський заявив, що не долучався до фінансування судових позовів проти іншого директора комунального підприємства – КП “Тернопільбудінвестзамовник”.

Раніше ми писали, з посилання на пост-звіт у Facebook голови міського осередку “ДемАльянсу” Олега Синовця, що пан Журовський фінансово підтримав тернопільських активістів у їхній боротьбі з незаконною забудовою у парку Національного Відродження. Та й сам директор КП у коментарях писав, що такі його дії мали місце.

Як з’ясувалось протягом минулої доби, Святослав Журовський, за його ж словами у дописі в мережі, жодної фінансової підтримки активістам не надавав. А коментар про фінансування писав як стьоб.

Журовський стверджує, що Олег Синовець щось наплутав, додавши його до списку фінансових донорів акції. Тим більше некоректними, на його думку, виявились журналісти, які описали даний факт у публікації, натякаючи на наше видання.

Нагадаємо, що свою замітку ми підтверджували даними Олега Синовця і навіть зробили скрин його поста, а не дали посилання на нього. То ж претензії Журовського до “Політерно” викликають подив.

Та не викликає подив різка зміна настрою Святослава Журовського. Адже за нашими даними, переміні позиції і вибуху обурення передувала його важка розмова з міським головою, котрого, у свою чергу, “дістали” з “наїздами” по даному епізоду ревниві партійці. Не виключено, що хтось із них сам давно мітив на крісло директора цього КП. А тут видалась така чудова нагода поскаржитись на необачливого чиновника.

Як і обіцяли пану Святославу висвітлюємо його позицію – грошей він Синовцю не переказував. Але висновки з цієї ситуації вже зробили усі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE