Politerno > Україна і світ > Власенко вимагає від банку Порошенка надати інформацію, чи не є доходи президента корупційними

Власенко вимагає від банку Порошенка надати інформацію, чи не є доходи президента корупційними

  • 20 Травня, 2018
  • 1508 Переглядів
  • 0

Сергій Власенко вимагає дати відповіді на свої запити до Адміністрації Президента України та до Міжнародного інвестиційного банку (МІБ) щодо фінансових статків Петра Порошенка.

Про це народний депутат від фракції «Батьківщина» заявив із парламентської трибуни.

Політик повідомив, що його цікавить інформація про законність отримання багатомільйонних коштів, які щоквартально вказує Президент України у своїх електронних деклараціях як відсотки за депозитами на кошти, які перебувають у його власному банку МІБ.

«У своєму запиті я поставив прості запитання: за якою відсотковою ставкою йому ці відсотки нараховують та чи це ринкова ставка, чи ні? Якщо це ставка не ринкова, то це корупційне діяння. Це та перевага, яку може отримувати бізнесмен Порошенко від розміщення власних коштів на депозиті у власному банку», – зауважив Сергій Власенко.

За словами представника «Батьківщини», на свої запити він отримав відписки, що це є конфіденційною інформацією, яка не повинна бути розголошена.

Парламентарій зазначив, що його запит виник у зв’язку з тим, що Петро Порошенко постійно маніпулює публічною інформацією щодо свого фінансового стану.

Читайте також: САП порушила справу за матеріалами плівок Онищенка – Власенко (Документ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE