Politerno > Україна і світ > Тимошенко пропонує заміну парадигми “виживає сильніший” на правило “живе та процвітає кожна людина”

Тимошенко пропонує заміну парадигми “виживає сильніший” на правило “живе та процвітає кожна людина”

  • 25 Червня, 2018
  • 1469 Переглядів
  • 0

Рівень хабарництва та корупції в Україні зріс до 73% у 2018 році з 56% у 2016-му. І це майже утричі перевищує загальносвітовий показник (!), – дані PwC (аудитор “великої четвірки”).

Про які інвестиції та розвиток країни може йтися, якщо рівень хабарництва і корупції в українських організаціях таких маштабів і він продовжує рости?

Якщо хочемо розвитку, а не стагнації, треба докорінно змінювати систему управління, політичну, економічну моделі країни, судову систему, яка має бути незалежною від президента і політики, та укладати новий суспільний договір.

Вже у перші дні після перезавантаження влади треба встановити суспільний контроль за рішеннями суддів, дати нові повноваження опозиції та громадянському суспільству, і перевести всі системи управління на технологію Blockchain (детальніше в інфографіці і на економічному форумі).

“Нашою національною ідеєю, національною метою має бути побудова таких правил та порядків співжиття, які поміняють парадигму “виживає сильніший” на правило “живе та процвітає кожна людина””, – на цьому наголосила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко під час презентації “Нового курсу України”, до обговорення якого запрошено експертів, фахівців та інтелектуалів нації.

Разом зможемо!

Іван Крулько

Читайте також: Читайте також: Юлія Тимошенко запропонувала країні дорогу вперед (аналітичні нотатки за форумом Нового курсу)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE