Politerno > Україна і світ > Кличко призначив своїми заступниками екс-забудовника і екс-голову району

Кличко призначив своїми заступниками екс-забудовника і екс-голову району

  • 27 Липня, 2018
  • 1304 Переглядів
  • 0
Непоп і Мондриївський

Київський міський голова Віталій Кличко призначив своїми заступниками екс-керівника КП “Житлоінвестбуд-УКБ” В’ячеслава Непопа та екс-голову Подільської райадміністрації Валентина Мондриївського.

Відповідні розпорядження підписані 27 липня, повідомляє прес-служба міської влади.

Напередодні президент Петро Порошенко звільнив Мондриївського з посади голови району.

За даними джерел “Української правди”, Мондриївський сам написав заяву про звільнення.

Також 26 липня з займаної посади керівника КП звільнили і Непопа, оскільки чиновники не можуть поєднувати державну службу з іншими посадами.

Як повідомили у прес-службі КМДА, до 27 липня у мера Києва було 6 заступників, одна з них – Ганна Старостенко – перебуває у декретній відпустці. Віднині за її сфери – освіту, культуру, охорону здоров’я – відповідатиме Мондриївський.

Довідка. В’ячеслав Непоп народився 23 травня 1966 року в Артемівську Донецької області.

За освітою – авіатор. Із 1998 до 2002 року працював директором будівельної фірми “Т.М.М.”, а з 2002 року – директором КП “Житлоінвестбуд-УКБ”.

Непоп неодноразово обирався депутатом Київради на окрузі у Солом’янському районі (2002–2006, 2006–2008, 2014–2015, 2015 – до нинішнього часу).

Валентин Мондриївський народився 7 листопада 1978 року в с. Журавлиха Ставищенського району Київської області. За освітою журналіст, магістр управління суспільним розвитком.

Працював помічником нардепа Юрія Єханурова, у 2005 році очолив управління інформаційної політики Дніпропетровської обладміністрації. Через рік став керівником прес-служби Кабміну.

Із 2007 до 2010 року працював помічником-консультантом міністра оборони Юрія Єханурова.

У 2014 році очолив Подільську райадміністрацію Києва.

Раніше Шевченківський райсуд Києва звільнив екс-заступника мера Києва Віталія Кличка Володимира Бондаренка від кримінального покарання за використання підробленого диплома.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE