Politerno > Україна і світ > Як затримували підозрюваних у вбивстві “Сармата” та про причетність нардепа Пономарьова до справи

Як затримували підозрюваних у вбивстві “Сармата” та про причетність нардепа Пономарьова до справи

  • 1 Серпня, 2018
  • 1531 Переглядів
  • 0

Поліція провела комбінацію із затримання чотирьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО і громадського активіста Віталія Олешка “Сармата”.

Про це під час брифінгу розповів начальник ГУ НП в Запорізькій області Сергій  Коміссаров.

“На першому блокпості їх впізнали і пропустили…тому що ми не знали, чи є в них зброя, немає зброї”, – розповів Коміссаров.

За його словами, після проходження першого блокпосту, підозрювані “були впевнені, що вони проїхали, що до них немає питань”.

За чоловіками рухалась автівка правоохоронців.

“На іншому блокпості їх уже затримали”, – зазначив начальник поліції.

Затримали їх на Приазовському блокпості, зброю вилучили.

У поліції уточнили, що один із підозрюваних раніше був судимий за розбої, крадіжки.

Також Коміссаров додав, що правоохоронці будуть перевіряти, яким чином в мережу попали фотографії затриманих.

“Будемо перевіряти, де витік інформації, де, хто сфотографував”, – пояснив він.

Водночас, поліція поки не каже, як підозрювані розподіляли ролі у вчиненні злочину. Коміссаров стверджує, що над цим наразі працює слідство.

Також він заявив, що слідство перевірить причетність нардепа Олександра Пономарьова до вбивства АТОвця Віталія “Сармата” Олешка.

Відповідаючи на питання журналістів, чи відкинуло слідство цю версію, він сказав, що правоохоронці “нічого не виключають” та “будуть все перевіряти”.

“Якщо там причетний якийсь народний депутат, це прерогатива Генпрокуратури, всі матеріали ми надамо, хай дають оцінку, притягують, не притягують”, – зазначив Коміссаров.

Він запевнив, що слідство збере і надасть всі докази.

Знайомий Олешка в трансляції у Facebook, під час якої він повідомив про вбивство, сказа: “Саша “Пєрхоть” Пономарьов, це було останнє, що ти зробив, швидше за все, в цьому житті”.

Скоріш за все, він говорив саме про нардепа від “Волі Народу” Олександра Пономарьова.

“Українська правда” намагається зв’язатися з Пономарьовим, щоб отримати його коментар з цього приводу.

Коміссаров також розповів, що правоохоронці поки не можуть назвати мотиву вбивства “Сармата” і будуть відпрацьовувати всі версії.

Як повідомлялось, учора у місті Бердянську 31 липня невідомий пострілом у спину убив учасника АТО і громадського активіста Віталія “Сармата” Олешка.

Згодом вбивцю учасника АТО і громадського активіста Віталія “Сармата” Олешка затримали біля Мелітополя. Поліція затримала автівку, у якій знаходились четверо підозрілих чоловіків. Їхні фото надіслали для опізнання свідкам вбивства, одного з чоловіків впізнали.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE