Politerno > Україна і світ > МЗС і МВС Франції подадуть апеляцію на рішення суду щодо “центру ДНР” у Марселі

МЗС і МВС Франції подадуть апеляцію на рішення суду щодо “центру ДНР” у Марселі

  • 7 Вересня, 2018
  • 1477 Переглядів
  • 0

Як стало відомо учора 6 вересня, суд французького міста Екс-ан-Прованс вирішив не закривати так зване “представництво ДНР” в Марселі.

Дане рішення не означає легітимізації терористів, а МЗС та МВС Франції буде проведено відповідні консультації, передає Інтерфакс-Україна з посиланням на речника МЗС України Мар’яну Бецу.

“Жодним чином не йдеться про легітимізацію терористичної організації, як це намагаються представити російські ЗМІ, йдеться лише про діяльність зазначеної громадської асоціації, реєстрація якої не потребує попереднього узгодження. Ми сподіваємося, що розгляд цього питання в порядку апеляції розставить усі крапки над “i” і діяльність цієї організації буде припинено”, – сказала вона.

Речник МЗС додала, що прокурор має намір подавати апеляцію на рішення суду.

За її словами, посольство вживає необхідних заходів, спрямованих на перешкоджання діяльності у Франції так званого репрезентативного центру “ДНР”.

“Уже заплановано проведення зустрічей у МЗС і МВС Франції, під час яких буде наголошено на необхідності подання апеляції та вжиття відповідних заходів”, – повідомила Беца.

Вона також наголосила, що позиція Франції щодо підтримання територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України залишається незмінною.

Читайте також: Україна показує США, що не хоче захищати свою територію – американський експерт

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE