Politerno > Україна і світ > Мати Ляшка купила чергову ділянку землі під Києвом (Документ)

Мати Ляшка купила чергову ділянку землі під Києвом (Документ)

  • 25 Вересня, 2018
  • 2197 Переглядів
  • 0

45-річний Олег Ляшко, лідер “Радикальної партії” не втрачає можливості розповісти про те, як виховувався в дитячому будинку і в яких жорстких умовах проходило його юність. Однак останнім часом Ляшко популяризує в соціальних мережах і веб-журналі свою матір Любов Павлівну, як середньостатистичну українку зі звичайною пенсією. Син її вже давно пробачив і тепер живуть вони душа в душу. 

Так ось Любов Павлівна Ляшко, мати головного радикала країни, стала в черговий раз багатшою. Близько місяця тому мама Олега Ляшка придбала ділянку в селі Богданівка (Київська обл, Броварський район). Про це у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив журналіст Василь Крутчак.

Відповідний документ є у Державному реєстрі прав на нерухоме майно, в якому сказано, що наділ, площею 16 соток знаходиться по вулиці Чернігівській і був оформлений на матір Ляшка 20 серпня 2018 року.

Якщо вірити інформації з сайтів з продажу нерухомості, то в середньому сотка в селі Богданівка (30 км від Києва) коштує $ 500-600.

Журналісти знайшли оголошення, де за 20 соток під будівництво просять $ 12200.

Читайте також: Мати Ляшка задекларувала квартиру за кілька мільйонів – “Наші гроші” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE