Politerno > Україна і світ > Клих просить Сенцова не голодувати

Клих просить Сенцова не голодувати

  • 28 Вересня, 2018
  • 1244 Переглядів
  • 0

Політв’язень Кремля Станіслав Клих написав іншому українському ув’язненому в Росії Олегу Сенцову з закликом припинити голодування.

Про це “Українській правді” повідомила його мати Тамара Клих, яка мала триденне побачення з сином у російській в’язниці.

“Стас Сенцову написав листа. Я його взяла, вишлю і Людмилі Денісовій (українському омбудсмену – ред.) передам на словах його заклик. Стас каже, що Сенцов писав йому відкритку і листа, ще, мабуть, до голодування, то тюремники самі кажуть, що тюремники – тюремникам листи не передають. То попросив через мене переслати”, – сказала мати в’язня.

“Просив Сенцова (у Стаса нема дітей, а в Сенцова є), сказав: “Мамо, скажи Денисовій, хай передасть, щоб він перестав голодувати. Ми розуміємо, що він за всіх (голодує – ред.), і ми його не осудимо, якщо його звільнять одного, бо в нього двоє дітей, ще й кажуть, що один хворий. Хай подумає про дітей і не голодує””, – переказала Тамара Клих слова сина.

Вона додала, що у своє звільнення Станіслав не вірить.

“Не вірить ні в яке звільнення. Абсолютно. Там по НТВ (у нього є телевізор тепер є, консул привіз, то він дивиться НТВ) показували – і як вони таке пропустили показати? –  Станіслава, Балуха, Карпюка і Гриба, що нібито готують якось дорожню карту щодо обміну, але, кого і як будуть міняти, невідомо”, – підсумувала мати Клиха.

Читайте також: Сенцова удостоїли звання почесного громадянина Парижа або 

Верховна Рада висунула Сенцова на Нобелівську премію миру

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE