Politerno > Україна і світ > У 2016 році Насіров підписав розстрочку партнеру Порошенка (Документ)

У 2016 році Насіров підписав розстрочку партнеру Порошенка (Документ)

  • 1 Жовтня, 2018
  • 1385 Переглядів
  • 0

Роман Насіров розстрочив сплату податків Автоскладальному заводу №1 компанії “Богдан Моторс” протягом грудня 2016 року, перебуваючи на посаді голови Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський, посилаючись на копію рішення податкової про розстрочення.

У документі йдеться, що Автоскладальний завод №1 компанії “Богдан Моторс” отримує розстрочку сплати грошового зобов`язання у сумі 1,6 мільйони гривень.

“Податкові розстрочки є протекціоністським інструментом підтримки бізнесу. У даному випадку держава підтримала бізнес Олега Гладковського, першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, а також давнього бізнес-партнера президента Петра Порошенка”, – резюмує Канєвський.

Читайте також: “Богдан моторс” бізнес-партнера Порошенка закуповує двигуни в заводу, що працює на оборонку Росії – “Схеми” (Відео)

Обставини, через які можна отримати розстрочку: наявність ризику банкрутства; сезонний характер виробництва; участь в оборонному замовленні та інше.

Автоскладальний заводу №1 компанії “Богдан Моторс” відомий тим, що виграє державні тендери на постачання автобусів та тролейбусів в різні міста України.

Розстрочки часів Романа Насірова вперше привернули увагу під час перебігу кримінальної “газової” справи народного депутата Олександра Онищенка. Сам екс-голова Насіров звинувачується у наданні розстрочення зі сплати рентної плати компаніям Онищенка з порушенням вимог закону.

Читайте також: Бізнесом Порошенка під час його президентства керують компанії близьких друзів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE