Politerno > Україна і світ > Афілійовані з Порошенком офшори задіяні в оборудці з ГТС – Тимошенко (Відео)

Афілійовані з Порошенком офшори задіяні в оборудці з ГТС – Тимошенко (Відео)

  • 2 Жовтня, 2018
  • 2572 Переглядів
  • 0

Народний депутат, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка у махінаціях з українською газотранспортною системою (ГТС).

Про це вона заявила 2 жовтня під час виступу з парламентської трибуни, передає РБК-Україна.

“Новий президент України поверне державі ГТС, як “Криворіжсталь”. Хочу попередити всіх, хто вкладе гроші або братиме участь в цій масштабній корупції: ніхто нікому не поверне гроші, які заведуть з офшорів для тіньової приватизації системи”, – наголосила вона.

Тимошенко також звинуватила у махінаціях з українською трубою особисто президента.

Читайте також: Тимошенко: “Нафтогаз” буде ліквідовано після виплати Росією всіх боргів

“Ми знаємо точно, що афілійовані з ним офшори задіяні в цій оборудці. Я прошу його зупинитися. Не використовувати свої корупційні плани проти України”, – звернулась Тимошенко до Порошенка.

За її словами, у президента та його “корупційного оточення” вже “валізний настрій”. Вони хочуть піти, прихопивши все, що не потрібно, як вони вважають, українському народу, вважає лідер партії.

“Така власність, як ГТС, має залишатися в державній власності. Вартість побудови такої системи з нуля – близько 300 млрд дол. Продати за 7 майже половину ГТС – означає провести корупційну оборудку на очах у всього суспільства”, – сказала Тимошенко.

Саме тому “Батьківщина” наполягає на негайному ухваленні законопроекту №8107, який забороняє будь-який маніпуляції з власністю ГТС.

Читайте також: Тимошенко про “владних щурів”, ГТС і ліквідацію “Нафтогазу” – прес-конференція (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE