Politerno > Україна і світ > Золотухін: До трагедії у Керчі призвела атмосфера ненависті, яку роздмухують окупанти

Золотухін: До трагедії у Керчі призвела атмосфера ненависті, яку роздмухують окупанти

  • 17 Жовтня, 2018
  • 1366 Переглядів
  • 0

До трагедії в Керчі призвела атмосфера ненависті, яку насаджають російські та окупаційні органи влади в Криму.

Таку думку висловив заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін у Facebook.

“Владислав Росляков, 2 серпня 2000 року народження. Існують свідчення, що він міг отримати дозвіл на зброю від місцевих правоохоронних органів, що вимагає підтвердження. У медіа випадок уже охрестили “кримським колумбайном” – масове вбивство у середній школі Колумбайн, штат Колорадо, одне з найбільших вбивств у школах США. 20 квітня 1999 року двоє учнів школи Дилан Кліболд та Ерік Гарріс із застосуванням вогнепальної зброї вбили 13 людей та поранили ще 21 інших, після чого вчинишколахли самогубство”. – написав Золотухін.

За словами заступника глави МІП, “атмосфера ненависті, яку насаджають російські та окупаційні органи влади, неминуче буде призводити до таких наслідків. Так, очевидно, що людина не врівноважена. Однак це не відміняє потоки кровожерливості, що лунають з російського телевізора”.

Як відзначив Золотухін, “вже за 20 хвилин після отримання інформації про трагедію, російські медійники і ведучі згадали і про “укроДРГ”, і про слова Патрушева і Клинцевича щодо “дестабілізації в Криму”, і навіть те, що коледж розміщується на дорозі до Керченського мосту… Брехня і маячня продовжує виливатися на мешканців окупованих територій, нівечити психіку людей”.

При цьому заступник міністра інформполітики зазначив, що “у Рослякова було два акаунти ВКонтакті. Світлини, які він розміщував можете самі бачити”.

Як повідомлялося, сьогодні в коледжі міста Керч відбулося масове вбивство. Підконтрольний Росії “глава” окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що студент, який  влаштував вибух і стрілянину у коледжі в Керчі, застрелився. За попередніми даними, загинули 18 осіб, ще близько 50 постраждали, більшість з них – підлітки. Повідомляється також, що ймовірний вбивця – студент 4 курсу цього ж коледжу 22-річний Владислав Росляков – застрелився.

Як повідомлялося, 17 жовтня на території анексованого півострова Крим в місті Керч стався вибух в політехнічному коледжі.

Слідство у Росії заявляє, що в Керчі 4-курсник Владислав Росляков розстріляв людей у коледжі, а потім наклав на себе руки.

Загалом кількість жертв масового убивства в політехнічному коледжі зросла з 18 до 19. У лікарнях, за різними даними, знаходяться від 37 до 41 постраждалого в результаті нападу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE