Politerno > Україна і світ > “Чорний четвер” на Банковій або прорив Тимошенко інформаційної “блокади”

“Чорний четвер” на Банковій або прорив Тимошенко інформаційної “блокади”

  • 14 Грудня, 2018
  • 3250 Переглядів
  • 0

«Чорний четвер» на Банковій. Приблизно так можна назвати істерику в Адміністрації президента, коли там дізналися про прорив Тимошенко інформаційної «блокади» на центральних телеканалах: про її участь у ток-шоу на «1 + 1».

І, треба сказати, Порошенко не дарма нервує. Зашкалюючий рейтинг ток-шоу за участю Тимошенко чітко показав: українці нарешті почули правду про те, що відбувається в країні. Замість тих «потьомкінських сіл» про прекрасне життя, які олігархи п’ять років влаштовують на догоду Порошенкові.

Особливо повеселила заява БПП перед ефіром: мовляв, главу їх фракції Герасимова не покликали на ток-шоу, щоб він міг опонувати Тимошенко. І питання навіть не в тому, що Герасимов був в цей час в Південній Кореї. Просто виникає аналогічне питання: чому Тимошенко не кличуть роками на все ті численні ефіри, де Герасимов займається її дискредитацією відвертими фейками?

Тимошенко з трибуни одного з найрейтинговіших каналів в країні озвучила ряд ключових месиджів свого «Нового курсу». І про ті перші кроки, які зробить, коли стане президентом. Причому говорила доступними словами для кожного українця.

По-перше, гарантувала зниження ціни на газ в два рази. З одного боку, Тимошенко мовою цифр показала, що ціна газу українського видобутку з усіма податками становить 3,5 грн за куб.

З іншого боку, за її словами, гарантія виконання обіцянки знизити тарифи – це осінні вибори в парламент. Якщо вона обіцянку не виконає, то розуміє: люди не проголосують за «Батьківщину».

По-друге, відразу ж на народний референдум буде винесено проект нової Конституції з переходом до парламентської форми правління. Причому Тимошенко акцентувала увагу: вона готова добровільно відмовитися від президентської посади.

По-третє, Тимошенко пообіцяла без зволікання почати переговори з Заходом в форматі «Будапешт», щоб там реально почали давати на Росію для припинення війни на Донбасі, повернення його в Україну. А також – не намагалися забути тему Криму.

До речі, Тимошенко публічно сказала про те, що Росія – це агресор, який веде війну проти України. А також необхідно вимагати від Заходу прийняти нас в НАТО для захисту. І тиснути саме гарантіями Будапештського меморандуму. Ці тези особливо засмутили Банкову, яка будує свою «чорнуху» на тезах про Тимошенко- «агента Кремля».

В цілому ж, ми бачимо, що Тимошенко налаштована дуже рішуче, має готовий план дій. І дійсно готова з перших хвилин після обрання почати виконувати свої обіцянки щодо реформування країни. А люди це прекрасно відчувають, що і підтверджує постійне зростання рейтингу Тимошенко.

Дмитро Корнейчук

Читайте також: Першим рішенням новий президент знизить ціну на газ для населення – Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE