Politerno > Україна і світ > Я не вірю, що пан Зеленський буде у другому турі – політолог (Відео)

Я не вірю, що пан Зеленський буде у другому турі – політолог (Відео)

  • 11 Січня, 2019
  • 1147 Переглядів
  • 0

Не лише соцопитування, а й команди кандидатів у президенти, які вже сформовані, і цілі, і навіть самі особистості політиків говорять про те, що саме два кандидати будуть серйозно боротися за те, хто переможе у президентських виборах.

Про це під час прямого ефіру “LIVE-шоу з Ростиславом Сукачовим” на телеканалі “НАШ” заявив політолог-міжнародник Антон Кучухідзе.

“Я не вірю, що пан Зеленський буде у другому турі. Тут треба розуміти інший аспект – вибори президента вони, по суті не для всіх є виборами президента. Хтось робить собі рейтинг, щоби потім на парламентських виборах у жовтні місяці будувати навколо себе й своєї команди партійні структури і отримувати певне наслідування президентського рейтингу вже для парламентськи виборів”, – пояснив експерт.

Кучухідзе вважає, що серйозні гравці зрозуміли, за різними показниками це – Юлія Тимошенко та ніні діючий президент Петро Порошенко. У решти кандидатів є свої цілі, яких вони поступово досягають.

Як повідомлялось, шоумен Володимир Зеленський, який раніше заявив про намір балотуватися в президенти України, звернувся до українців з пропозицією допомогти йому написати передвиборчу програму.

Читайте також: Кочетков: Електорат Зеленського – це молодь, яка п’є пиво і не розуміє, для чого йти на вибори

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE