Politerno > Україна і світ > Це будуть вибори нового життя: Леонід Кравчук підтримав висунення Юлії Тимошенко в президенти

Це будуть вибори нового життя: Леонід Кравчук підтримав висунення Юлії Тимошенко в президенти

  • 22 Січня, 2019
  • 1443 Переглядів
  • 0

Леонід Кравчук підтримав висунення Юлії Тимошенко на посаду Президента України та закликав  зробити це весь український народ.

Про це перший президент нашої держави заявив на з’їзді партії ВО «Батьківщина» – Форумі єднання, який проходить сьогодні в Києві.

«Ці виборі будуть не просто вибори президента, це будуть вибори нового курсу, нового життя, нового бачення розвитку», – наголосив Леонід Кравчук.

Перший президент зауважив, що знає лідера «Батьківщини» як досвідчену, щиру людину, сильну та могутню постать, яка витримала на своєму шляху великі випробування.

Читайте також: Саакашвілі висловив підтримку Тимошенко під час з’їзду “Батьківщини”

«Головна якісь, якою володіє Юлія Тимошенко, яка має бути визначальною для президента – це любов до Вітчизни, сила духу, сила волі, сила знань», – заявив Леонід Кравчук

Він звернув увагу на те, що саме під керівництвом лідера «Батьківщини» кращі фахівці розробили Новий курс – програму, що забезпечить державі справжній прорив.

На думку Леоніда Кравчука, лише Юлія Тимошенко зможе вивести Україну з економічного провалля. За її президентства всім доведеться жити за законом, бути перед ним рівними, і в разі його порушення, відповідати, резюмував перший президент.

Читайте також: “В єдності наша сила” – патріарх Філарет відкрив Форум єднання ВО “Батьківщина” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE