Politerno > Україна і світ > “Батьківщина” пояснила появу відомих людей на своєму з’їзді

“Батьківщина” пояснила появу відомих людей на своєму з’їзді

  • 24 Січня, 2019
  • 1186 Переглядів
  • 0

У партії “Батьківщина” заявили, що звернення відомих політиків на “Форумі єднання”, де лідерку політсили Юлію Тимошенко висунули кандидатом у президенти, не можна розглядати як агітаційні матеріали на чиюсь користь.

Про це йдетьсяу повідомленні прес-служби.

В заяві сказано, що ЗМІ невірно трактували демонстрацію певних відеоматеріалів під час заходу, що потягнуло за собою низку гучних заголовків і спростувань того, чого насправді не було.

“Так, під час Форуму було продемонстровано звернення до учасників зібрання від політиків високого рівня. Повний відеозапис події викладено на каналі Юлії Тимошенко у Youtube”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що свої відеозвернення до з’їзду передали колишній Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, президент Європейської народної партії Жозеф Доль, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, а письмові привітання надійшли від Міжнародного демократичного союзу, Християнсько-демократичного союзу Німеччини тощо.

“Це – усталена світова практика, яка широко застосовується на партійних зібраннях України, інших країн Європи та світу. Ніхто з демократичних політиків не розглядає такі вітання як агітаційні матеріали на чиюсь користь”, – наголосили у прес-службі.

У партії наголосили, що саме тому “у відповідь на маніпулятивні запитання” вони і спростовують свою участь у виборчій агітації, не заперечуючи при цьому факту своїх привітань з’їзду.

Також там додали, що крім цих звернень, під час Форуму в Києві було продемонстровано фільм про життєвий шлях Тимошенко, який позиціонувався як біографічний, а не агітаційний.

“Одним зі спікерів був і всесвітньо відомий письменник Пауло Коельйо. Інтерв’ю з ним було записано хорватським режисером Яковом Седларом у 2010 році під час зйомок документального фільму “Юлія”. Саме він надав команді Юлії Тимошенко права на використання свого фільму та відзнятих до нього відеоматеріалів”, – заявили у “Батьківщині”.

У партії зазначили, що саме “недобросовісна робота окремих журналістів і довільні інтерпретації та перекручування ними очевидних фактів” призвели до враження, ніби команда Тимошенко вдалася до маніпуляцій і використала інтерв‘ю відомих людей як агітацію.

Читайте також: Тимошенко в Давосі заявила про необхідність глибинних змін в Україні (Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE