Politerno > Україна і світ > Порошенко домовився з Кернесом, Трухановим і Філатовим про масовий підкуп – Саакашвілі (Відео)

Порошенко домовився з Кернесом, Трухановим і Філатовим про масовий підкуп – Саакашвілі (Відео)

  • 27 Січня, 2019
  • 2644 Переглядів
  • 0

Екс-глава Одеської ОДА стверджує, що теперішній президент Петро Порошенко спирається на мера Одеси Геннадія Труханова, мера Харкова Геннадія Кернеса, мера Дніпра Бориса Філатова і “корумповані бандитські інтереси”.

Про це Міхеіл Саакашвілі заявив під час прямого ефіру на своїй сторінці в Facebook.

“Усі фінансові потоки, здебільшого, які він забирав, серед іншого, на жаль, з моєю допомогою … Коли ми прибирали разом. Я йому допоміг саме прибрати Яценюка. Всі ці фінансові потоки пішли під нього. Ніхто з корупціонерів ні за що не відповів”, – сказав Саакашвілі.

На думку колишнього голови Одеської ОДА, Порошенко вже домовився з Кернесом (мер Харкова, – ред.) і Трухановим (мер Одеси, – ред.) про організацію масових підкупів виборців.

“Труханов – це його база. Кернес – це його база. Філатов у Дніпрі, який втік від Коломойського і від минулої компанії своєї повністю – база для Порошенка. Інші мери під нього лягли. Місцеві олігархи під нього лягли. Всі корумповані бандитські інтереси під нього лягли”, – стверджує Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі висловив підтримку Тимошенко під час з’їзду “Батьківщини”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE