Politerno > Україна і світ > Луценко дав Гриценку 24 години, аби той вибачився за слова про сина в АТО

Луценко дав Гриценку 24 години, аби той вибачився за слова про сина в АТО

  • 30 Січня, 2019
  • 1483 Переглядів
  • 0

Син генпрокурора Олександр Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на заяву кандидата у президенти від партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка про те, що генпрокурор ховав свого сина від служби в АТО.

Реакцію на слова Гриценка генпрокурор опублікував у Facebook.

Зокрема, Гриценко, намагаючись відповісти на питання в інтерв’ю Дмитру Гордону про причини неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту.

“Даю 24 годину “чесному” полковнику для вибачення. Мій син пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади”, –  написав Луценко.

“Поки бравий екс-міністр оборони заявляв, що призов його сина є покаранням за громадянську позицію, мій Сашко разом з побратимами вів вогонь по противнику з-під Пісків в ході оборони ДАПу (Донецького аеропорту – УП)”, – стверджує він.

Речниця генпрокурора Лариса Сарган у Facebook також опублікувала відео “повернення хлопців з АТО”.

“Серед яких можна упізнати і простого солдата Сашка Луценка, такого ж чумазого, бородатого, втомленого”, – написала Сарган.

Дивитися відео з 2.06 хв.

Як повідомлялося, Гриценко в інтерв’ю Гордону заявив, що на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова не ховав свого сина від служби в АТО.

Гриценко в інтерв’ю Гордону заявив, що на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова не ховав свого сина від служби в АТО.

Читайте також: Гриценко розповів, чому не пішов служити в АТО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE