Politerno > Україна і світ > Тимошенко відкинула причетність до “пірамід” та розповіла про “домовленості” з Аваковим (Відео)

Тимошенко відкинула причетність до “пірамід” та розповіла про “домовленості” з Аваковим (Відео)

  • 22 Лютого, 2019
  • 2226 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат в президенти Юлія Тимошенко відкинула причетність до підкупу виборців.

Про це вона сказала на прес-конференції в п’ятницю, коментуючи викриття Службою безпеки України виборчої піраміди, на чолі якої нібито стояв депутат Верховної Ради з “Батьківщини”.

“Я хочу категорично спростувати ці речі. Наша команда “Батьківщини” за весь час виборів, і про це знають всі люди в Україні, ніколи в житті не підкуповувала виборців і ніколи цим займатися не буде”, – сказала Тимошенко.

Кандидат у президенти також звинуватила спецслужбу і прокуратуру в роботі на президента Петра Порошенка.

“Усі провокації СБУ і кума, на жаль, чинного Президента, який перебуває на посаді генерального прокурора і який вибрав шлях служити політичній кон’юнктурі… Я не буду коментувати цю маячню”, – підкреслила вона.

Читайте також: Борис Патон: Я послідовно підтримував і підтримую Юлію Тимошенко

Відповідаючи на запитання про зустрічі та домовленості за останні місяці з Аваковим, Юлія Тимошенко відповіла наступним чином:

“Стосовно міністра внутрішніх справ. Тут я хочу дуже детально розповісти. Я дуже радію тому, що перший раз в історії політичних виборів міністр внутрішніх справ не буде прикривати фальсифікації, підкупи, які будуть здійснюватися діючим президентом”.

За словами Тимошенко, МВС “завжди було кришувателем таких речей”.

“А сьогодні я точно знаю, що в силу складених політичних обставин, я вірю в те, що МВС і Арсен Аваков будуть абсолютно віддано працювати, щоб фальсифікацій і підкупу не відбулося, і щоб узагалі країна бачила, що реально за лаштунками президентських виборів. І я цілком вітаю таку позицію Арсена Авакова.

Стосовно зустрічей з міністром, Тимошенко запевняє, що всі вони були присвячені офіційній подачі заяв про злочин: в одній заяві йшлося про “масовий підкуп виборців людьми Порошенка”, в іншій – прохання перевірити, чи сфальшований державний реєстр виборців.

“Дякую МВС, що було порушено 2 кримінальні справи. Ці справи сьогодні розслідуються. Я відвідала слідчого і дала покази, і я вірю, що ці справи будуть доведені до логічного завершення”, – сказала Тимошенко.

Читайте також: Аграрії підтримують Юлію Тимошенко, як майбутнього президента (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE