Politerno > Україна і світ > Порошенко “шипів” на керівників поліції в Житомирі через акцію націоналістів – ЗМІ (Відео)

Порошенко “шипів” на керівників поліції в Житомирі через акцію націоналістів – ЗМІ (Відео)

  • 13 Березня, 2019
  • 1802 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко у Житомирі після виступу під крики “Ганьба!” від націоналістів розгнівано зустрічався з “силовиками”.

Як розповіли журналістам “Української правди” співробітники в Міністерстві внутрішніх справ, 11 березня дісталося і заступнику голови Нацполіції Олександру Фацевичу, і керівнику Нацполіції у Житомирській області В’ячеславу Печененку.

Президент нібито роздратовано кричав: чому поліція не чіпала націоналістів і не відібрала у них плакати. Коли Печененко намагався пояснити Порошенку, що формально “Нацкорпус” нічого не порушував, президент нібито “скипів, вигнав Славу з кімнати”.

“Фацевич встав і каже, що це була його команда: не чіпати нікого і не провокувати. Порошенко зашипів, відтягнув Фацика в куток і почав пресувати, що от, мовляв, команди Авакова слухаєш, а я – президент, ти маєш мене охороняти! Фацевич був дуже вражений рівнем розмови”, – розповіли джерела в МВС.

За даними УП, у понеділок президент спробував вийти на контакт із міністром внутрішніх справ, але той не відповів, хоча ще в п’ятницю (до подій у Черкасах і Житомирі) зустрічався з Порошенком.

Натомість Арсен Аваков пішов на телеефір і показав схему “сітки” Порошенка.

У команді Порошенка переконані, що Аваков працює з “Азовом” або принаймні маніпулює націоналістами. Співрозмовники в МВС та “Нацкорпусі” заперечують, що міністр має контроль над ними.

Соратники президента кажуть, що Аваков працює з одним із найвпливовіших людей в “Азові” Сергієм Коротких (“Боцманом”) і самим Андрієм Білецьким.

Співрозмовник в оточенні голови МВС розповів, що після сутичок у Черкасах “Аваков сварився з Білецьким” – і в Житомирі вже “все було дуже цивільно”.


Люди Авакова вважають, що Порошенка “просто накручують”, а в команді президента бояться, що прихильники будуть боятися ходити на зустрічі з кандидатом на другу каденцію.

Читайте також: Явлення “Наріка”, вбивство Білецького і гетто для Порошенка. Як розвивається конфлікт президента і Нацкорпусу

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE