Politerno > Україна і світ > Єдина дбає про село: Селянська партія підтримала Юлію Тимошенко (Відео)

Єдина дбає про село: Селянська партія підтримала Юлію Тимошенко (Відео)

  • 21 Березня, 2019
  • 1901 Переглядів
  • Comments Off

Селянська партія України заявила про підтримку Юлії Тимошенко на виборах Президента України. Відповідну заяву одностайно ухвалила Вища рада партії.

«Ми вибрали нашим кандидатом у Президенти бойову, сильну і досвідчену жінку, яка бореться за Україну, за її відродження, вона єдина вболіває за людей», – заявив на прес-конференції в УНІАН голова Селянської партії України, кандидат економічних наук Зеновій Холоднюк.

У Селянській партії переконані: єдиний кандидат з п’ятірки лідерів виборчих перегонів, який має реальну можливість бути обраним і при цьому розуміє, прагне і дійсно буде захищати інтереси аграріїв, – це Юлія Тимошенко.

«Іншої альтернативи для селян наразі просто немає. Тому що мова йде не лише про вибір персони кандидата – у сьогоднішній ситуації питання стоїть значно вагоміше: бути чи не бути українському селу у стратегічній перспективі?» – наголосив Зеновій Холоднюк.

За його словами, для врятування села у сьогоднішній ситуації потрібна сталева політична воля.

«Юлія Тимошенко – вольова особистість, яка не підлаштовується під обставини і нікого не боїться. Вона професіонал з багаторічним досвідом, не випадковий рейтинговий фаворит, а впливовий політик і державний управлінець з глобальним, стратегічним мисленням», – переконані у Селянській партії.

Фермер наголосили, що добре пам’ятають, як за часів прем’єрства Тимошенко уряд реально підтримував фермерство, молочні та обслуговуючі сільськогосподарськікооперативи.

Читайте також: Сергій Тарута підтримав Юлію Тимошенко – підписано Меморандум (Фото)

«Коли вона була прем’єром, ми фермери, могли розвиватися. На жаль, це тривало не довго, і тепер ми плекаємо надію, що з приходом Юлії Тимошенко на пост президента підтримка села відновиться», – сказав голова Житомирської обласної організації Селянської партії України, заслужений працівник сільського господарства Володимир Музиченко.

Представники Селянської партії наголошують: Юлія Тимошенко має чітку економічно обґрунтовану програму дій, а не набір пропагандистських кліше.

«Новий курс Юлії Тимошенко повністю співпадає з програмою Селянської партії. Разом з її командою ми будемо проваджувати інновації, щоб підняти село та дати шанси людям на нормальне життя», – зауважив координатор Полтавської обласної організації Селянської партії Леонід Головач.

Читайте також: Тимошенко і лідери ІТ-галузі уклали угоду про співпрацю (Фото – Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE