Politerno > Україна і світ > Досвід Ющенка убезпечення себе після програних виборів бере на озброєння Порошенко

Досвід Ющенка убезпечення себе після програних виборів бере на озброєння Порошенко

  • 24 Березня, 2019
  • 2049 Переглядів
  • Comments Off

Технологія Ющенка полягала в тому, що розуміючи неминучість поразки, він щосили використовував адмінресурс на користь Януковича: закликав голосувати «проти всіх», змінив після першого туру голів адміністрацій областей, в яких Юлія Тимошенко мала істотну перевагу, закрив очі на фальсифікації результатів виборів штабами Віктора Януковича тощо.

Є очевидним, що серед кандидатів на пості Президента найбільш вигідним  для П.Порошенка є регіонал по духу і союзник Кремля Ю. Бойко, за яким стоїть довірена особа Путіна Віктор Медведчук. Якщо у другий тур виборів пройде Бойко, то Порошенко робитиме те, що й робив Ющенко. Бойко після перемоги зробить Порошенка недоторканим, подарує йому державну дачу, не допустить відкриття чи заблокує проти нього кримінальні справи, дозволить далі займатися бізнесом та політикою.

Якщо у другий тур пройде Порошенко, то штаби Бойка-Медведчука, при підтримці РФ, робитимуть ставку на діючого Президента. Платою за це буде прем’єрство для Медведчука, курс на зближення з РФ та поступова здача національних інтересів. Медведчук, який до середини 18 року залишався в тіні великої політики, сьогодні отримав режим найбільшого сприяння: придбав два найбільш рейтингові інформаційні канали, безперешкодно пропагує свої промосковські плани та ініціативи, публічно веде переговори з очільниками Кремля, за які ще вчора спеціальні органи відкривали кримінальні справи за ознакою національної зради, у час-прайм відкрито критикує виборчі програми Зеленського, Тимошенко та інших противників існуючого режиму, активно розвиває тіньовий бізнес до якого нема питань прокуратури та СБУ.

Новітня українська історія має тенденцію повторятися. Пам’ятаймо про це!

Щиро Ваш, О. Р. (представник наукових кіл Тернопільщини, який побажав залишитись невпізнаним)

Читайте також: Янукович забезпечив Ющенку довічне утримання, кухаря і покоївок – Власенко (Документ)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE