Politerno > Україна і світ > Степанов каже, що звільнений, бо забезпечив чесні вибори – в ОДА почався флешмоб #чеснівибори (Фото)

Степанов каже, що звільнений, бо забезпечив чесні вибори – в ОДА почався флешмоб #чеснівибори (Фото)

  • 8 Квітня, 2019
  • 1457 Переглядів
  • Comments Off

Голова Одеської ОДА Максим Степанов вважає, що його намагаються усунути з посади у зв’язку з його позицією щодо проведення чесних виборів в області.

Про це чиновник заявив у Фейсбук, розмістивши відповідну фотографію.

На ній Степанов тримає аркуш паперу з текстом “Забезпечив чесні вибори! Відсторонений?”.

Співробітники обласної державної адміністрації та керівники районних адміністрацій області вирішили підтримати голову Одеської обладміністрації.

Після того, як Максим Степанов розмістив на своїй сторінці в соцмережах фото з написом “Забезпечив чесні вибори! Відсторонений?”, з’являється все більше бажаючих підтримати його. Вони розміщують на своїх сторінках в Facebook фото, де в руках у них аркуш паперу з написом: “За що відсторонено Степанова? #чеснівибори”.

Нагадаємо, президент України Порошенко своїм указом від 6 квітня відсторонив Максима Степанова з посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Іншим указом президент тимчасово поклав виконання обов’язків голови Одеської ОДА на першого заступника керівника облдержадміністрації Сергія Паращенка.

Пізніше, відсторонений Степанов на брифінгу заявив, що вважає відповідний указ незаконним, оскільки президент вийшов за рамки Конституції.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE