Politerno > Україна і світ > НАБУ проводить обшук у Державній судовій адміністрації України

НАБУ проводить обшук у Державній судовій адміністрації України

  • 9 Квітня, 2019
  • 1168 Переглядів
  • Comments Off

НАБУ проводить обшуки в приміщенні Державної судової адміністрації України в Києві.

Про це у вівторок повідомляє НАБУ на своїй сторінці у Facebook.

“Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП здійснюють обшуки  в приміщенні Державної судової адміністрації України в Києві. Слідча дія санкціонована і проводиться в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого привласнення  коштів під час здійснення закупівель оргтехніки для потреб судів України коштом державного бюджету”, – йдеться у повідомленні.

“Попередня правова кваліфікація — ч.5 ст. 191 КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ розпочали навесні 2018 року”, – додали у відомстві.

Водночас “Судово-юридична газета” у вівторок також повідомляє, що в приміщенні Державної судової адміністрації проводиться обшук співробітниками НАБУ.

“Обшук проводиться в двох будівлях ДСА. Почався приблизно в 11:00. Обшук проходить в цілому ряді приміщень, в тому числі, за даними співрозмовників, в кабінетах голови ДСА Зеновія Холоднюка і заступника глави ДСА Людмили Гізатулін”, – повідомляє видання.

Як повідомлялось, 3 квітня детективи НАБУ провели обшуки в приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів у Києві. 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE