Politerno > Україна і світ > Данилюк каже, що його “не цікавить” посада керівника МЗС (Відео)

Данилюк каже, що його “не цікавить” посада керівника МЗС (Відео)

  • 21 Квітня, 2019
  • 1485 Переглядів
  • Comments Off

Представник команди Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив що його “не цікавить” можливе призначення на посаду глави МЗС у разі перемоги Зеленського на виборах.

Про це Данилюк заявив у коментарі журналісту “Української правди”. 

“Я є спеціалістом більше по внутрішніх перетворенням, реформам… І перед тим, як будувати зовнішні альянси, треба показати, що Україна дійсно змінюється, що тут відбуваються серйозні реформи. Усе, що не було зроблено за попередньої влади – а ми розуміємо, що це вже – попередня влада… – це потрібно буде зробити. Тоді і зовнішня політика буде успішною”, – заявив Данилюк. 

На питання, чи він готовий до роботи в уряді Гройсмана, Данилюк заявив “Я двічі в одну й ту саму воду не входжу”. 

“Ми розуміємо, що це – тимчасовий уряд, і зараз важливо дивитися у майбутнє – яким буде новий уряд і що може зробити новообраний президент в плані того, що від нього очікують люди”, – зазначив він. 


Він також висловив переконання, що за попередньої влади до “людей, які представляли Україну, не було довіри” під час зустрічей на найвищому рівні. 

“Відчувалося, що людина представляє … свої інтереси, або приховує свої інтереси, … а говорить про те, що потрібна підтримка реформ. Ми хочемо перебудувати цей підхід”, – заявив Данилюк.

Раніше ми повідомляли. що штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського не називає прізвищ претендентів на посади голів Міноборони, МЗС і СБУ, оскільки це “небезпечно для кандидатів”.

Нагадаємо, до поліції надійшло 940 повідомлень про події, пов’язані з порушеннями від час виборчого процесу. По 12 фактах відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та складено 13 адмінпротоколів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE