Politerno > Україна і світ > Медведєв каже, що озвучені Медведчуку і Бойку пропозиції РФ щодо газу актуальні для нової влади України

Медведєв каже, що озвучені Медведчуку і Бойку пропозиції РФ щодо газу актуальні для нової влади України

  • 30 Квітня, 2019
  • 1181 Переглядів
  • Comments Off

Усі російські пропозиції щодо прямих поставок газу Україні, які були озвучені на зустрічі з Юрієм Бойком і Віктором Медведчуком, залишаються в силі.

Про це повідомив прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Ці пропозиції залишаються на столі і можуть бути застосованими до нового українського керівництва”, – сказав Медведєв.

За його твердженнями, “ми нічого не змінюємо в своїй позиції, справа не в тому, хто переміг – це вибір українського народу, а справа в тому, як далі працювати чи, навпаки, не працювати”.

“Тому всі ті пропозиції, які були зроблені під час спілкування з моєю участю з нашими колегами з України, вони, можуть бути застосованими й до нової влади. Було б бажання”, – вважає Медведєв.

Нагадаємо, 22 березня 2019 року кандидат у президенти Юрій Бойко та кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілись у Москві з прем’єром Росії Дмитром Медведєвим.

Через політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE