Politerno > Україна і світ > Порошенко не прийшов на допит у ГПУ в межах розслідування справ Майдану – Горбатюк (Відео)

Порошенко не прийшов на допит у ГПУ в межах розслідування справ Майдану – Горбатюк (Відео)

  • 7 Травня, 2019
  • 1388 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко не з’явився на допит у Генпрокуратуру у вівторок, 7 травня, в межах розслідування справ Євромайдану.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це повідомив заступник начальника Головного слідчого управління – начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.


Крім того, Горбатюк заявив, що Порошенко досі не підписав протокол свого першого допиту. Допит було записано на відео. Після допиту Порошенко його не підписав, пославшись на зайнятість. Однак пізніше, за словами Горбатюка, незважаючи на неодноразові нагадування, президент його також не підписав. Це дає підстави Горбатюку розглядати такі дії як навмисні.

Горбатюк заявив, що Порошенку загрожує штраф за неявку, а після закінчення повноважень президента в разі повторної неявки до нього може бути застосовано запобіжний захід щодо примусової доставки на допит.

Нагадаємо, 7 травня президент Петро Порошенко призначив 75 суддів до Верховного суду і висловив сподівання, що його наступник Володимир Зеленський і його команда не будуть втручатися у роботу судових інстанцій.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE