Politerno > Україна і світ > У Зеленського сподіваються на злагоджену і ефективну роботу ВР

У Зеленського сподіваються на злагоджену і ефективну роботу ВР

  • 17 Травня, 2019
  • 1310 Переглядів
  • Comments Off
разумков

Коаліції в українському парламенті не було уже давно, проте каманда Зеленського все ще сподівається на злагоджену роботу Верховної Ради у наступні 6 місяців.

Про це в коментарі “Українській правді” розповів радник Зеленського Дмитро Разумков.

“Хіба вона (коаліція – ред.) була?”, – відреагував Разумков на питання про розпад коаліції.

За його словами, “маємо те, що маємо” і команда президента сподівається на злагоджену і ефективну роботу Ради до осінніх виборів.

Разумков додав, що висловлює власну позицію і позицію нардепів, які в розмові з ним підтверджували, що фактично коаліції немає.

Водночас він наголосив, що не вповноважений коментувати юридичну складову розпаду більшості у ВР.

Представник команди Зеленського запевнив, що “ситуація 17 травня нічим не відрізняється від ситуації 15 травня”.

У прес-службі новообраного президента вважають, що “коаліції не існує вже три роки – з того часу, як її залишили фракції “Самопомочі”, “Батьківщини” та Радикальної партії Олега Ляшка”.

“Нинішня гра у парламенті – чергове свідчення того, що депутатам байдуже до людей, які їх обрали. Подовжити своє безтурботне існування для них важливіше”, – повідомили у Зеленського.

Нагадаємо, 17 травня спікер парламенту Андрій Парубій на засіданні парламенту, після того, як голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив про вихід цієї сили з коаліції, сформованої в 2014 році, оголосив про припинення діяльності коаліції депутатських фракцій «Європейська Україна». 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE