Politerno > Україна і світ > Зеленський та Коломойський прокоментували пожежу у будинку Гонтаревої

Зеленський та Коломойський прокоментували пожежу у будинку Гонтаревої

  • 17 Вересня, 2019
  • 1014 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський вимагає від правоохоронних органів оперативного розслідування обставин пожежі у будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Про це повідомила прес-служба президента.

“Пожежа в будинку колишньої очільниці НБУ – брутальний злочин, швидке розслідування якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів. В Україні всі мають почуватися захищеними, незалежно від колишніх або нинішніх посад і політичних поглядів. Право на безпеку та право на приватну власність мають бути непорушними (щодо останнього рішення може ухвалювати лише суд)”, – йдеться у заяві.

Глава держави чекає від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації.

У свою чергу олігарх Ігор Коломойський у коментарі “Українській правді” натякнув, що підпал будинку колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої може бути вигідний їй самій.

“Тепер, скоріше за все, її не видадуть. тож думайте самі” – написав Коломойський на прохання прокоментувати підпал будинку Гонтаревої.

Нагадаємо, що Гонтарева зараз проживає й працює у Лондоні (Великобританія),

На форумі YES у суботу журналісти запитували Коломойського про його конфлікт із екс-головою НБУ, на що олігарх відповідав, що, у Гонтаревої і без нього вистачає ворогів.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня будинок Гонтаревих у Гореничах під Києвом спалили дотла. Поліція за записами камер відеоспостереження встановила,, що близько 03-ї ночі невідома особа перелазила через паркан домоволодіння.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що “той, хто замовив і виконав це у момент прибуття місії МВФ в Україну, – не просто підпалювач, він – ворог, який шкодить своїй державі”.

Читайте також: Зеленський і Коломойський шукають “компроміс” по Приватбанку – Financial Times

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE