Politerno > Україна і світ > Екс-“регіонала” Єфремова відпустили з-під домашнього арешту

Екс-“регіонала” Єфремова відпустили з-під домашнього арешту

  • 19 Вересня, 2019
  • 891 Переглядів
  • Comments Off

Суд скасував домашній арешт обвинуваченому у держзраді, сепаратизмі та створенні терористичної організації екс-голові фракції “Партії регіонів” Олександру Єфремову.

Про це УП вкоментарі розповів суддя-спікер Старобільського районного суду Луганської області Олександра Форощука.

“Йому змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту. Зараз у нього особисто зобов’язання з покладанням на нього декількох обов’язків”, – сказав суддя.

Єфремов має з’являтись до суду за кожною вимогою, не відлучатись з Києва без дозволу суду, за винятком участі у засіданнях, повідомляти суд про зміну місця проживання, утримуватись від спілкування зі свідками, експертами.

Екс-нардепа залишили без електронного браслета, оскільки особисте зобов’язання не передбачає такого обмеження. Водночас, Єфремову не повернули закордонний паспорт.

18 вересня Старобільський районний суд Луганської області розглядав продовження запобіжного заходу Єфремову. Захист просив повністю скасувати запобіжний захід.

Нагадаємо, 22 липня Апеляційний суд Києва після трьох років у СІЗО змінив запобіжний захід Єфремову на цілодобовий домашній арешт.

24 липня ексглава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вийшов зі слідчого ізолятора в м. Старобільську на Луганщині.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE