Politerno > Україна і світ > Авакову призначили 6 заступників: троє зі старої команди і Геращенко (Фото)

Авакову призначили 6 заступників: троє зі старої команди і Геращенко (Фото)

  • 25 Вересня, 2019
  • 1031 Переглядів
  • 0

Кабмін призначив шістьох заступників міністра Внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомила пресслужба МВС.

Так, першим заступником голови відомства став Сергій Яровий, заступниками – Тетяна Ковальчук, Сергій Гончаров, Катерина Павліченко, Антон Геращенко та Олександр Гогілашвілі.

Рішення прийняли 25 вересня. Першим заступником міністра внутрішніх справ призначили Сергія Ярового.

Гончаров, Яровий і Ковальчук були заступниками Авакова і раніше.

Відзначається, що Яровий “забезпечуватиме формування та реалізацію міністерством державної політики у сфері публічної безпеки і порядку, у тому числі координацію діяльності правоохоронних органів та військового формування в цьому напрямку, їх високу бойову та мобілізаційну готовність, захист об’єктів і територій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, участь у складі національного контингенту та національного персоналу в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки”.

Ковальчук займеться формуванням державної політики щодо міжнародного співробітництва з органами ЄС та НАТО, іншими міжнародними організаціями і партнерами.

Гончаров координуватиме питання щодо забезпечення належного функціонування Єдиної інформаційної системи МВС, побудови і запровадження Єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту, забезпечення поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту житлом на умовах фінансового лізингу, діяльності з питань цифрової трансформації та розвитку.

Павліченко координуватиме питання щодо моніторингу за дотриманням прав і свобод людини в діяльності органів системи міністерства, дотримання рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії насильству в сім’ї.

Геращенко займеться координацією законодавчого забезпечення діяльності міністерства, взаємодії з Верховною Радою та парламентськими комітетами, громадською радою при МВС, комунікацією з громадськістю і ЗМІ.

Гогілашвілі координуватиме питання щодо формування та реалізації в межах компетенції МВС держполітики з офіційного обігу наркотиків, правоохоронних заходів протидії наркоманії та наркозлочинності, реабілітації наркозалежних, соціального партнерства та взаємодії міністерства з різними релігійними і конфесійними групами в Україні.

Нагадаємо, уряд призначив начальником Нацполіції чинного заступника голови Ігоря Клименка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE