Politerno > Україна і світ > Генпрокурор України вигнав батька з хати

Генпрокурор України вигнав батька з хати

  • 13 Жовтня, 2019
  • 4088 Переглядів
  • 0

Батько Генпрокурора України Руслана Рябошапки звертався до суду з метою відсудити у сина і дочки аліменти через те, що діти вигнали його з дому. Про це пише УНН.

Повідомляється, що Вишгородський райсуд Київської області розглядав позов Георгія Рябошапки до Руслана Рябошапка та Людмилі Рябошапка в 2015 році. “Позивач зазначає, що він є самотньою людиною, дорослі діти з травня 2011 року не підтримують з ним жодних стосунків, на телефонні дзвінки не відповідають, житло у нього забрали, вигнавши на вулицю. Побутовими предметами першої необхідності він не в змозі себе забезпечити, змушений просити сторонніх людей про допомогу. Крім того, він є хворою людиною і потребує постійного лікування, перебуває на обліку у кардіолога і терапевта. В таких складних життєвих обставинах, перебуваючи на межі виживання і бідності і не отримуючи від дітей підтримки про н змушений звернутися до суду з даним позовом. На підставі вищевказаного, просить стягнути з відповідачів аліментів на утримання батька в розмірі 1/5 частини всіх видів заробітку щомісячно “, – йдеться в судовому рішенні.

Однак суддя Олена Скарлат відмовила в задоволенні позовних вимог. Підставами для відмови, як випливає з матеріалів справи, є те, що Георгій Рябошапка отримує пенсію за віком, яка на той момент становила 2551,56 грн і перевищувала встановлений на той момент законодавством прожитковий мінімум (1176 грн), а також на правах спільної власності батькові, згідно з інформацією суду, належала 1/3 квартири. Крім того, він зазначений як власник автомобіля.

Читайте також: Скрипін про нашого президента: «Це – не біда. Це – кaтaстрофа»

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE