Politerno > Україна і світ > Богдан здійснює рейдерське захоплення фірми Бахматюка

Богдан здійснює рейдерське захоплення фірми Бахматюка

  • 18 Листопада, 2019
  • 1192 Переглядів
  • 0

Справу проти VAB банку відновлено для того, щоб забрати аграрний бізнес його колишнього власника, Олега Бахматюка, використовуючи підконтрольне Агентство із розшуку і менеджменту активів.

Про це в своїй статті для DT.UA пише журналістка Юлія Самаєва.

За інформацією DT.UA, “Петро Порошенко свого часу планував, довівши ці справи до кінця, скинути агрохолдинг Ukrlandfarming Бахматюка в сервільне Агентство з розшуку й менеджменту активів (АРМА) і взяти собі недорого найсмачніше. Але марно сподівався на другий термін і не встиг”.

Юлія Самаєва пише, що “інтерес до активів Бахматюка АРМА зберігає донині. А контролює його зараз, за різними джерелами, чи то Андрій, чи то Богдан. Не виключаємо, що саме це й воскресило розслідування НАБУ. До нього, як і до НБУ, теж є запитання”.

Нагадаємо, що НАБУ відкрило справу про нібито нецільове використання стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком VAB банку Олега Бахматюка. Проте Національний банк вже спростував ці звинувачення, довівши, що вся сума рефінансування, 1,2 млрд грн, пішла на виплати коштів вкладникам.

Читайте також:  Богдана перекосило, коли я сказав Зеленському про “продаж” округів, – виключений із фракції “СН” Поляков

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE